Bowling

Yes det blev bowing igår med Sara, Frida, Nico och Kristin! Åkte in med bussen och jag hade med mig min present till Kristin som fyller år. Och nu till det klantigaste jag gjort i hela mitt liv. Glömde presenten på bussen... :@ arghghh
Aja. Vi hade en kul kväll i alla fall. Efter bowlingen blev de mat på donken :-)


Yeey.

Jag Frida Nico Sara Kristin.

Lördag

Nu har jag kommit hem från gymmet. Jag och Frida har varit på core pass :-) Ikväll kanske det blir bowling med några tjejer!
Ciao.

Fredag

Äntligen fredag.
Mådde inte alls bra idag när jag vaknade så blev att stanna hemma från skolan. Lika så ikväll, så blir inte att åka till Kristin. Men det blir i alla fall att kolla på let's dance ikväll!


Bild från gymmet igår. Jag med en vattenflska på huvudet.
Haha yogan ger resultat ;-)

Jobbjobbjobb

Hejhej. Skola idag. På so:n håller vi på med ett arbete om fattiga länder. Innan lektionen slutade så skulle jag precis klicka på "spara knappen", men då e de ju självklart nån som drar ut sladdjävlarna så hela datorn stängs av -.- yeeap så nu sitter jag här och ska skriva om allt som ska va inlämnat imorgon..
Senare ska jag till gymmet med Sara iaf. Peppaaaa

Trött

Nu har jag kommit hem från gymmet. Blev ett yoga pass, sen efter de stannade jag och Sara kvar. Sen kom Gunnar, Jojje och Gotte och gymmade lite med oss. Nu är jag trött och ska soooova, men först slänger jag upp lite bilder från igårkväll..


Fest hos Kristin som sagt! Frida Jag Nico och Ville steker i soffan.

Ville Gotte Jojje.

Vi gick i däck på golvet.

Gunnar och bananen. Det får räcka så, godnatt :-)

Söndag

Hej däär. Vaknade runt 10 tiden imorse. Men nu när klockan är 3 så slog det mig att jag inte har ätit frukost än hehe.. Hade en trevlig kväll igår hemma hos Kristin. Det var fest. Kan lägga upp lite bilder sen. Va även på syrrans 18 års fest i ladan i fredags. Kanonkul. Ikväll ska jag på yoga med Sara och Frida!

Här kommer lite bilder från i fredags;
kameran åkte inte upp allt för ofta så det blev inte så många bilder den kvällen ;-)


Förfest med en massa tjejer. Jag gömmer mig bakom Denice (-;

Robban och Paulina

Heeeehe. Ja det kom väldigt mycket folk i alla fall och jag hade det jätte kul, tills min mobil gick sönder. Skärmen bara pajja utan att jag ens rörde den. Lack.


Studiedag

Hejhej, har kommit hem från gymmet nu. Idag är det studiedag så får se vad jag hittar på. Det är riktigt fint väder idag med! Igårkväll var jag hos Tilda. Linnea och Kristin var också där. Kollade lite filmis åså :-) Blev djävulen bär prada. Såg kanske 20 minuter sen somnade jag. När jag vaknade sen så hade Albin kommit med. Sen åkte jag hem runt 1 tiden.

Wööö

Idag mår jag bakis. Mormor och morfar ska åka hem nu, vi har ätit tårta åde. Runt 4 tiden ska vi in till Kalmar och äta. Orkar inteee.
Hade en trevlig kväll igår btw. Åkte med Ebba och Denice till ladan efter att vi hade varit här hemma en stund, dom andra kom senare med. Blev mycket dans och så ;-) Tobbe följde mig hem runt 2 tiden typ. Stannade till på vägen hos en lagom sur Martin hehe. Skönt att komma hem sen i alla fall.
Här kommer lite bilder från igår:

Lina och Sofia kommer med tårtan.

Paulina.

Ebba Denice och Ida.

Paulina Denice och jag.

Haha teamet.

Jag vet faktiskt inte vad vi gör på golvet :-P

Let's get the party started

Nu har folket kommit hit och vi har ätit lite åså. Senare ska dom vidare till ladan, får se om jag hänger på :-)

kvällens outfit då

Lördag

Tjoo, kom hem från gymmet precis, har varit på ett core pass. Träffade Frida där med!
Igårkväll blev det tacos och film hemma hos Tilda, Linnea och Kristin var också där. Vi såg filmen "sleeping with enemy". Lagom läskig hehe ;-)
Nu ska jag hoppa in i duschen. Ikväll blir det att fira syrran lite.

Torsdag

Hejhej, veckan har gått ganska snabbt.
Hade franska prov idag. Vet inte hur de gick men blir nog inget VG i alla fall. Igår frågade vi Mona om hon kunde baka nått till oss som vi kunde få efter provet, det gjorde hon en gång på vårt första prov i sjuan. Förmodligen slutade hon med det eftersom hon inte gillar oss hehe. Men trög som hon är gick hon med på det så idag fick vi chokladrutor med nötter och saft ;-).
I helgen blir det att träffa kompisarna och fira syrran som fyller 18. Peppen!

Läxor

Nu var det fett länge sen jag satte mig ner och ägnade mig åt läxorna.. hehe har två No diagnoser som ska pluggas på till imorgon plus franska prov på torsdag x( sommarlov nu tack!

Yoga

Kom precis hem från gymmet. Har varit på ett yoga pass med Sara och Frida. As gutt, lätt att vi ska dit nästa söndag igen ;-).


Hemmakväll

Ush vad trist. Blev inget ikväll då.. Men får dra fram chipsen och en bra film istället så är kvällen räddad :-D hehe fattttie.

Akon - Beautiful


Your so beautiful, nanaana (8) ....like it ;D

Ge mig sommar!

Dålig på att uppdatera, hehe..
Skola idag då, helgen närmar sig! Om det blir som vi har planerat så ska vi fixa lite kalas för Martin imorgon, jag Tilda och Albin. Eftersom han fyllde år igår.

Ganska fint väder idag med, det får en att längta till sommaren ännu mer ju. Förra sommaren var kanon bortsett från min knäskada. Men fy satan vad kul vi hade det på konfirmationslägret, varje dag. Skulle göra allt för att få göra om det i sommar igen.

Jag på bild från konfalägret.

RSS 2.0