Hemma

Nu är jag hemma! Det var länge sen jag red sist men det gick bra ändån, Electro var jätte snäll. Funderar på att kanske börja nu. Mamma skulle höra med Lena (ägaren) om det fanns några lediga platser i alla fall :-)

God morgon

Har precis ätit frukost och det. Ska nog sätta mig i soffan och kolla på tv snart. Senare ska jag (om jag hinner) följa med mamma till Aledal och rida Electro. Ska bli kul :-)

Fredag

Äntligen fredag då! Har gjort chokladbollar nu som ska ätas ikväll ;-) Paulina och Lina har hyrt lite filmer som jag kanske joinar och kollar på. Dock var det bara skräck som inte är det bästa enligt mig.. Men ska nog ut på en promenix med Martin ikväll i alla fall.


Chokladbollarna


Dagens outfit :-)


25 Februari

Tjoo. Idag har jag varit i skolan åde. Dryyygt. Efter åkte jag och Sara in till stan och mötte upp Linnea, Kristin och Tilda sen åkte dom hem. Vi stannade kvar och gick och kikade in på den nya affären Monki. Hade trott att det skulle vara bättre, hittade nämnligen ingenting intressant där inne ;-) haha. Vi missade 7 bussen, så gick till donken och åt ennu en hamburgare :-) Sen blev det bussen hem klockan 8 istället.
Ikväll skulle jag egentligen pluggat.. men glömde både SO och Franska grejerna i skolan (a).


Köpte glass innan vi missade bussen ;-). Sara på bild.

Monki i Kalmar!

Hejsan. Idag har det inte hänt så mycket. Var i skolan och så. Imorgon öppnar Monki i Kalmar så blir kanske att åka dit efter skolan med Sara, om hon medtycker ;-) skulle ju egentligen till gymmet.


Gymmet

Vaknade så sent som halv 2 idag.. Då bestämde jag och Sara oss för att åka till gymmet. Vi båda var väldigt trötta men det blev ett bra pass i alla fall ;-)


Sara och jag vid bänkpressen, haha :-)


Kalmar

Blev en tripp till kalmar idag med mina kära vänner Tilda, Linnea och Kristin ;-)

Det här fick följa med mig hem:


Tröja - Hm
Byxor - Kompaniet

RSS 2.0