Bio

Kom hem nyss, varit på bio med Sara, Nico, Martin & Andreas. Haha helt galen film asså, men kul var den ;-).

Great

Sitter hemma hos Nico nu, skulle precis åka hem och fixa lite, vi ska på bio ikväll och se Brüno, MEN då lägger sig Nico på Sara och somnar. Så får väl vänta lite till, vill ju ha snålskjuts av Nicos moppe... ;-)

Det var trevligt igår i alla fall, lägger upp lite bilder ikväll.


Sol

Och det är äntligen fint väder ute, dags att sola då! Hörs senare. Ikväll blir de ferre!

Paulina

Vaknade kl 10 imorse av ett sms från syrran som just nu befinner sig på emmabodafestivalen.

Paulina: Vaknade precis i fel tält och jag är full.
Jag: Haha cp.
Paulina: Japp. Upptäckte att ph låg i tältet breve. Också fel tält.
Jag: Haha ni e sjuka. Är de inga fler i tälten?
Paulina: Jo.. Dessvärre.
Jag: Illa!
Paulina: Jo en aning. Skål

Haha du slutar då aldrig förvåna mig syrran!

Djursjukhuset

Kom hem för en stund sen. Har varit på djursjukhuset i Kalmar med Mamma och Marwin. Lille vovven skadade benet igår så han haltar nu :-(. Dom rönkade och kände lite på hans ben och trodde inte att något var brutet, men vi ska tillbaka på fredag igen och rönka igen.

Läggdags

Ska försöka sova nu hade jag tänkt, men grannarna dunkar musik så våra fönster skakar så jag vet inte hur det blir med det! Haha. Blir väl att glo satc istället.

Natti!


Segt

Känner mig riktigt seg idag. Kan bero på det tråkiga vädret.. Aja tror jag tar ett bad eller nått. Hörs senare!


Hittade föresten den här kjolen igår på rean på monki, från 300 kr till 75 kr, Fynd!

Trött

Tjoo, har stigit upp ur sängen nu och käkat frulle. Om det blir som planerat så sticker jag in till stan med Tilda sen!

Kalas

Hallå där, har varit på namnsdagskalas idag hos nioåringen Jacob. Trevligt trevligt.
Igår blev det chillkväll i Martin K:s båt med lite folk, bad i hamnen för vissa med ;-).


18-års ferre

Igår hade föresten min systers två kompisar Amanda och Sofia 18-års fest i en liten lokal vid hamnen, så jag hängde med dit. Kom dit runt 9 tiden. Hade dock inte så himla kul för huvudvärken bombade i mitt huvud så jag bestämde mig för att gå hem typ halv 12.


Såhär såg jag ut igårkväll!

Lördag

Hejhej, blivit lite dålig uppdatering nu men aja. Har sprungit på stan idag med mamma, letat efter en ny mobil och dator. Är ute efter en ihopfällbar rosa mobil men finns ju tyvär ingenstans -.- Men ett par adidas skor och en klänning fick hänga med hem istället. Köpte hem kinamat med så är proppmätt nu!


Min drömdator :-)


Torsdag

Det var trevligt igår hos Albin, mycket folk åde. Många nya ansikten ;-)
Kameran åkte inte upp allt för många gånger, men här kommer lite bilder:





:-)


Hos Tilda

Är hos Tilda nu och vi gör oss iordning för fest!







CIAO!

Musik

Hellå, tråkigt väder, tråkig dag. Bleeh.
Sitter i alla fall och lyssnar på Billie the Vision and the dancers. De e de bästa!



I don't need no one to hold my hand, but there were times when I sure did.

Min dag

Har inte hunnit skriva något inlägg idag, har varit i Kalmar med familjen. Det började åska och regna som fan så vi åkte hem, men hann köpa lite fint endå ;-)

Såhär har min kväll sett ut;







Det var sista kvällen Mille och Mia var här då. Får hoppas vi ses snart igen i alla fall!
Hejdoo.


Borgholm

Har legat ute i solen i typ 2 timmar nu. Snart kommer Mormor, Mille & Mia och hämtar upp mig, sen sticker vi till Borgholm. Kolla runt lite i affärerna och äta glass.

Hörs sen!

Jag och pysen ♥

Torsdag

Tjo, kom hem precis. Har varit hos mormor och morfar. Min morbror och hans fru är här nu några dagar. Va typ 3-4 år sen vi sågs så de va kul att träffa dom!

Men ska kila nu igen, filmkväll hos Martin K here i come!






Marwin och Zen (morbrors hund) trivdes bra i varandras sällskap. Haha dom kommer sova gott inatt kan jag säga så mycket som dom har sprungit ;-).

Mys

Somnade sent inatt, vaknade sent imorse. Gick ut och plockade lite hallon, mums! Sen lite mys med hunden och tv. Ikväll ska jag nog på ett spinningpass på gymmet om jag orkar, sen kanske ner till granudden en sväng..


Yeee

Heey va. Gick upp typ kl 2 imorse, inte ok! Det va i alla fall hyfsat bra väder för att sola så la mig ute lite. Men sen kom molnen igen, suck.. 

Hade det trevligt igår hos Martin med Nico Pärra och Hallgren. Vi spelade GH och såg den sämsta skräckrullen ever haha, cirka 10 minuter av filmen var det "läskiga" scener. Skitkass. Sen skulle jag och Pärra gå ner och hämta chipsen som inte va goda alls så vi hällde på en massa salt och diverse kryddor haha nice ;-).

Ikväll ska jag bara chilla och kolla på satc!


Den här filmen såg vi..

Ken Ring

Sitter och chillar till Ken Ring just nu, ska nog möta upp Nico om en timma typ sen drar vi till Martin!


La märket till att de i början av videon står "1993-05-29", mitt födelsedatum ju ;-)

Regn

Regnet bara piskade ner för en stund sen. När kommer sommarvädret tillbaka egentligen.. Aja ikväll ska jag i alla fall iväg till Martin, ska bli Gh kväll med lite trevligt folk!
Hörs senare ♥


Chill dag

Heeey, har inte hunnit/orkat uppdatera något dom senaste dagarna men aja. Har varit på stan idag med Sara i alla fall. Mycket trevligt ;-)

Igår var vi nere på granudden med lite folk, var ju inte det roligaste så jag och Sara stack ner till statoil och köpte glass. Där träffade vi Victor med som hängde med oss ner till granudden sen igen. Kom hem runt 3 tiden typ..


Hemma nu..

Hemma nu, har varit hos familjen Lindberg (en familj från Stockholm som har sommarstuga här på Öland). Hundarna fick träffa varandra också, men tyvär var Malte inte lika leksugen som lilla Marwin.


Söta ju!

Såhär såg jag ut idag ;-).

En dag med Frida

Hejhej, vaknade idag av att mamma släppte in vovven i mitt rum. Morr. Så va tvungen att gå upp och leka lite med honom. Sen mötte jag upp Frida och vi tog cykelbussen in till Kalmar! Fick dock vänta i en timme på den hah ;-) Det regnade som fan i alla fall och väl framme i stan gick vi runt som blöta katter. Men med Fridas sällskap blev det kul ändå :-)


Marwin när jag hade bäddat ner honom.

Måndag kväll

Hallåå, hittade inget kul på marknaden förutom godis och glass då. Ska kanske träffa Nico och Sara ikväll men när jag ringde för en stund sen så låg dom och sov... -.- Haha får väl bli senare då :-)

Marknad

Festen igår va väl helt okej. Tog sällskap med Frida och Martin ner till granudden. Senare drog folket vidare till Frida P där festen fortsatte, trevligt vare.
Nu ska jag sticka ner till marknaden med Sara Frida och Nico!


Partey

Tjo, ska snart sticka ner till granudden där de ska va lite party ikväll. Igår hamnade vi hos någon Niklas som hade fest. Haha får hoppas de blir roligare ikväll då!


RSS 2.0