Idol och Dagens man

Har kollat på idol och dagens man eller vad de hette nu med Paulina och Ph. Idol har blivit tråkigare med åren tycker jag och det var inte en enda kille som sjöng rakt in i hjärtat på en (; men annars är ju Erik favoriten.
Nu är Marwin på myshumör(vilket är typ en gång om dagen) så måste passa på att mysa lite då!

Tjing

Orientering

Hej hopp, sitter här och fryser galet. Det gör ont i benen med.. hade orientering i skolan vilket gick ganska bra tycker jag ;-D Sprang med tjejerna. Man va ju inget annat än trött när vi var klara!
Imorgon ska vi paddla kanot på på morgonen. Det känns nästan som vi går sam/idrott HEheh. Aja det ska bli kul, så länge ingen trillar i vill säga. Men det ger väl bara alla ett gott skratt (Y)

Svenska Hollywoodfruar

Idag har jag hunnit med att städa mitt rum så det blev hyfsat fint.
Tänkte dra till gymmet ikväll, men skippar nog de och stannar hemma och kollar på mitt nya favoritprogram, Svenska Hollywoodfruar. Ganska patetiskt men sjukt roligt! Favoriten är Maria såklart ;-)


Jacuzzibad

Igår spenderades kvällen/natten med Kristin och Tilda. Gotte Jojje och Tobbe kom och badade med oss, sen när dom gick hem gick vi ut för att möta Linnea :-)


Bild från förra året, Kristin saknas dock.

Dagens planer blir att dra till gymmet (Y)


Hej

Hej, det är väldigt dålig uppdatering här i bloggen nu men jaja ;-). Idag var det skola, gick ganska segt men hade vikarie i två ämnen så de va chill. Sista lektionen var det matte, kom en ny idiot till gruppen idag, heja heja.

Nu återstår det att se vad som händer ikväll dårå!

Tisdag

Tjenis, kom in precis. Var på hasses med Sara och smed onda planer (6) haha ne. Sen blev det en tripp till köpstan och massa snack, alltid trevligt!

Skolan var helt ok idag, fick sluta kl 2, eller ja det var då jag och Sofie gick iväg på fotbollsuttagning HEEHEHe..

Yogaaaa

Hej hej hallå, idag var jag hos Tilda en sväng med Marwin. Han och Bjanca lekte en stund sen pissade Marwin inne på stolarna, haha fyy!

Ikväll ska jag på yoga vid 8 tiden hade jag tänkt mig, det var riktigt länge sen sist så ska bli as nice!

Bloggtorkaaa

Hej kåmpis

Natti

Har spenderat kvällen med Jimmy Jansson, ja hans musik då som man aldrig tröttnar på! Nu börjar det bli sent så planerna är att hoppa i säng och kolla på någon av Vänner säsongerna som jag inte redan sett 100454 gånger ;-)


Ska se om jag kan hitta vovven med så han kan somna på min mage sen. Hihi


Tummen ner..

För den tråkigaste kvällen på länge (N)

Ferre

Det var en seg morgon imorse vill jag lova. klockan ringde vid 6 men sov vidare till 8 och missade första lektionen, men det var de värt tycker jag. Har ganska mycket sömn att ta igen. Kom ju hem klockan halv 4 inatt sååå ja.
Här kommer lite bilder från igårkväll..

Förfest hos Tilda innan Vallen.

Jag & Pärra.





Det var fullt ös medvetslös typ (Y)

Hemma igen

Tjo, kom hem för en stund sen. Har som sagt varit i Stora Frö med medie klasserna.
Trevligt vare!

Det här var typ den enda bilden som togs igår. I alla fall, Kalle och våran fina drake (som skulle föreställa en haj). Det var en tävling där man skulle bygga drakar. Vi tog hem priset för mest kreativa (Y).


Möttes av sötisen direkt när jag kom hem idag :*

Men nu ska jag hoppa in i duschen och peppa järnet. Drar till Tilda runt 7 tiden, sen in till Kalmar och Vallen!

Plugga

Heej, har inte börjat riktigt med historia läxan som ska vara inne på fredag, så har mycket att göra ikväll eftersom jag inte har tid imorgon eller på torsdag.
imorgon - skola, direkt efter bär det av till stora frö med vår klass och den andra mediaklassen för att sen övernatta där.
torsdag - stora frö, tillbaka till skolan, sen på kvällen ferre såklart!

Så ere. Nu, plugg..

RSS 2.0